محل تبلیغات شما

دستور پخت کشک بادمجان

مواد اولیه:

پياز يك عدد متوسط
بادمجان: 5عدد متوسط
گردو پودر شده: 2 قاشق غذاخوري
گردو خرد شده: 6 قاشق غذاخوري
نعنا خشك: 2قاشق غذاخوري سرپر
سير سرخ شده: 1 قاشق غذا خوري
آب يك استكان.
زردجوبه: 1قاشق غذاخوري سرخالي.
كشك: ميزان كشك به دلخواه.
نمك+ فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهیه:

1- ابتدا بادمجانها پوست گرفته و نمك ميزنيم و حدود 20 دقيقه بمونه تا كمتر روغن مصرف بشه.
2- بادمجانها رو سرخ ميكنيم تا طلايي بشه.
3- پياز رو سرخ ميكنيم و زردجوبه اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم تا خامي زردجوبه گرفته بشه.
4- كمي آب ميريزيم داخل پياز و بعد بادمجانها رو اضافه ميكنيم و ميزاريم بپزه.بعد ك كمي آب آن چيده شد مقداري از كشك و مقداري نعنا ك در روغن تفت خورده(رو بنا به ضائقه) و بادمجانها را بهمراه مواد اضافه شده له ميكنيم و گردو پودر شده راضافه ميكنيم بهمراه نمك و فلفل و ميزاريم كمي با هم بپزهوبعد از پخت در ظرف ريخته و با پياز سرخ شده+نعنا تفت خورده+كشك+ گردو خرد شده و سير سرخ شده تزئين و با نان تازه و سبزي خوردن نوش جان بفرماييد. ضمنا در صورت تمايل كمي زنجبيل و زعفران اضافه كنيد.

باور کن دنیا دو روز است

دستور پخت کشک بادمجان

چای و دمنوش‌های کیسه‌ای

ميكنيم ,سرخ ,كمي ,كشك ,پياز ,رو ,ميكنيم و ,سرخ شده ,اضافه ميكنيم ,خرد شده ,و با

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مبطلات نماز